Traditiegetrouw brengt ‘Studio65 Vocaal Theater’ uit Enschede in de weken voor Pasen in verschillende kerken in de regio Twente een aantal kenmerkende liederen uit de rockmusical Jesus Christ Superstar ten gehore waarin het lijden en sterven van Christus imponerend wordt bezongen.

Al vele jaren brengt dit amateur theater- en zanggezelschap fragmenten uit de legendarische rockopera van Andrew Lloyd Webber voor het voetlicht. Maria Magdalena weet op meeslepende wijze haar medespelers en de mensen in de kerk in haar zang te betrekken. Indringend is haar geluid tijdens het ‘Could we start again please?’. Tussen de bekende nummers door is er ruimte voor korte overwegingen. De muisstille bezoekers horen het ademloos aan.

Herodus, de pianiste, de fluitiste, Jezus Christus én de engelen met hun snerpende Pie Jesu…. de tijd lijkt een uurtje stil te staan tijdens deze bijzondere uitvoering…

Het concert van verschillende liederen uit de rockopera Jesus Christ Superstar duurt ongeveer een uur. De toegang is gratis. Na het concert staan vrijwilligers bij de uitgang van de kerk om een vrije gift in ontvangst te nemen waarmee de kosten voor het concert gedragen kunnen worden.

Jesus Christ Super Star

Datum: Dinsdag 19 maart HH. Bonifatius en Gezellenkerk

Aanvang: 20.00 uur (kerk open vanaf 19.30 uur)